stopprøve 13/14

Der er link til hvert opslag under hvert emne!   


Farvelære med Andreas Husballe: Under dette forløb arbejdede vi med komposition og læren om farver. Jeg lærte mere om opbygning af billeder end om farver, men lærte aflivegæld en del om farver og Photoshop.

farve og komposition


values


dåse?

Illustration med Andreas Monty: Jeg vil ikke kalde det et illustrations forløb, men udover det var det ganske interessant. Det tog en rum tid at få fastsat hvad vores gruppe skulle arbejde med, men da det var gjort gik det glat.


pink invasion tease
Video med Sophie Hjerl: Vi havde først et samarbejde med mediefag (en slags øvelse), hvilket jeg personligt ikke fik så meget ud af, men da det kom til at lave noget fra bunden havde jeg det fedt. Vi fik lavet denne film. 

kunstvideoenTales of Zale med Iben og Mads Lundgård: I dette forløb arbejdede jeg med layout og fik lavet nogle cool nok ting. Jeg lærte mere om Photoshop, thumbnails og vægt I billeder.


art/layout


art/layout 2
Undersøgende billedfortælling med Iben Lindebjerg: I starten af forløbet var jeg lidt skeptisk, men det endte med at være et meget berigende forløb. Jeg havde en meget intuitiv og umiddelbar arbejdsproces hvor det hele foregik på min egen måde. Det var fedt at ende med så frie rammer som jeg gjorde, og jeg lærte at der ikke nødvendigvis behøver at være en stålsat plan for det man arbejder med, hvis man bare er engasierat nok.

det endelige produkt


mulig opsætningByrum og narrative fortællinger med Anders Reventlov: Dette var et graffiti forløb. Udover det var det også helt klart, hvis ikke det fedeste, så en af de fedeste forløb vi har haft på taw. Vi havde det sjovt hele tiden, fik lavet en masse og fik skatet en del. Jeg lærte desuden en del om kane-kontrol, perspektiv på flere forskellige måder, ide udvikling og en masse mere, men ikke mindst forstod jeg, at en ide ikke behøver at være indviklet, over tænkt, intellektuel eller noget andet for at være god.  


uglemanden


fugle-ur


1994-2014


ulvehovede


fed oplevelse


Noget med Iben og Ditte: Dette var et forløb i samarbejde med et stort dansk internationalt firma der producerer vandpumper og lignende. Vi lavede en film til dem om et problem og en mulig problemløsning. Jeg lærte desværre ikke det helt store i denne proces, men vi fik lavet et fint produkt i sidste ende. jeg lærte dog at samarbejde på en anden måde end jeg har før, hvilket også var interessant.  

filmen
Bare en smule Mikkel: Et par af de ting jeg selv leger med. Vidste ikke hvad jeg skulle vælge...

Finn

Under jorden

LINK...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar